SNACKET PÅ STAN

Kunderna tycker till

Genom årens lopp har vi fått hundratals nöjda kunder,
och nedan finner du vad några av dessa tycker om oss och vårt arbete.

"Petri tillhör den utrotningshotade rasen, Hantverkare som kommer när dom säger att dom skall komma och som blir färdiga inom utsatt tidsram. Petri har varit huvudansvarig för allt ombyggnadsarbete i Röhnisch flagshopstore på Norrlandsgatan i Stockholm. Arbetet fungerade mycket bra, tidsramen höll och den ekonomiska ramen höll också. Arbetet utfördes enligt löpande räkning. Även övriga yrkesgrupper som ingår i nätverket fungerade enligt samma modell. Jag kan utan tvekan rekommendera Petri och Moderna Måleriet utifrån mina erfarenheter."

- Claes Röhnisch
(Röhnisch flagshopstore)

"Jag har alltid anlitat Moderna Måleriet vid flera olika tillfällen och blivit lika nöjd varje gång, oavsett om det har gällt målningsarbeten, tapetsering eller större ombyggnationer. Det jag framförallt uppskattar är det trevliga bemötandet och att Moderna Måleriet alltid håller vad de lovat. För mig är Moderna Måleriet synonymt med flexibilitet, pålitlighet och god kvalitet."

- Lee Gleichmann Linnarsson

"Vi anlitade Moderna Måleriet under sommaren 07, vi behövde måla om huset utvändigt och kände att det behövdes ett proffs denna gången. Huset var tvättat och målat på mindre än två veckor, killarna var väldigt ambitiösa och produktiva. I det stora hela kan jag rekommendera Moderna Måleriet till andra som funderat på att anlita en målare."

- Mikael Brandén

"Jag anlitade Moderna Måleriet i slutet av sommaren 08 i samband med en ommålning samt renovering av min lägenhet i Stockholm. Då man haft lite dåliga erfarenheter av hantverkare i allmänhet tidigare så förväntade man inte sig så mycket. Men mycket riktigt den dagen vi bestämde så sattes arbetet igång och likaså avslutade arbetet i tid. Gällande resultatet så vart jag enormt nöjd och fick dessutom garanti på jobbet i 2 år. Jag kommer definitivt att anlita Moderna Måleriet i framtiden!"

- Niclas Johansson

"Petri och alla ni andra som hjälpt oss, TAXÅMYCKET! Ni har gjort ett fantastiskt arbete hos oss på Marsgränd i Sollentuna sommaren 09. Ni har på ett exemplariskt sätt tagit er and det arbete som vi kom överens om, att måla min och grannens fastighet. Med stort socialt engagemang och på kortast möjliga tid har ni fått min fastighet att se ny ut igen, det är roligare att komma hem nu. Vad som oxå var roligt att komma hem under tiden ni var här, ni hade alltid tid för mig och barnen och svarade snällt på lekmannens frågor. Jag vet vart jag ska vända mig nästa gång jag behöver hjälp med målning, och jag kommer att sälja era tjänster till den som behöver."

- Göran Wermé med familj

"Vi blev glada när vi kom från semestern och såg vårt nymålade fina hus. Tack för att ni tog hand om allt arbete på ett smidigt sätt! Ni har ett trevligt bemötande och svarar snabbt och enkelt på frågor. Vi är mycket nöjda och vi kan verkligen rekommendera Petri och Moderna Måleriet."

- Lena och Reino Larsson

"STORT TACK Petri! För det fina jobbet som du med kort varsel gjorde hos oss i september 2014. Det var så roligt att flytta in i vår lägenhet när alla ytor var fräscha och nymålade. Dessutom höll tidsramen. Vi hör av oss om vi behöver hjälp i framtiden och kommer absolut att rekommendera dig till vänner som behöver professionell hjälp."

- Gunilla och Helge Rubinson

Hemsida från Weko AB